f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

В наших соцмережах багато корисного!

Image Alt

“Не поспішай заробити всі гроші відразу, покайфуй від процесу!”

  /  4 питання до власника бізнесу   /  “Не поспішай заробити всі гроші відразу, покайфуй від процесу!”

“Не поспішай заробити всі гроші відразу, покайфуй від процесу!”

Сьогодні своїми страхами, секретами успіху та порадами майбутнім підприємцям ділиться гість “Бізнес Бранчу 3.0” 23 липня – Руслан Колішенко.    Руслан Колішенко – підприємець та капітан ЗСУ, поєднює службу в армії зі своєю діяльністю.      В перший місяць війни відкрив бізнес і створив +20 робочих місць в перспективі. Загалом від початку війни було відкрито та введено в роботу 3 проекти.  Має 2 франшизи барбершопу “Frisor” та концептуального бару “П’яна Вишня”.

Також входить в бізнес-спільноту Board та асоціацію рестораторів. Є викладачем гуртка “Креативне підприємництво” в закладі комунальної освіти “КУТ”, де передає набуті знання дітям.

1. Руслане, який був ваш найбільший страх під час запуску бізнесу?

Найбільшим страхом було збанкрутувати. Оскільки мій перший бізнес був абсолютно провальний, то зробити новий крок потребувало неабиякої сміливості. Страху додавало розуміння, що в мене тепер сім’я і вагітна дружина на той момент. Я був і є їхньою опорою.

2. Що для вас у вашій справі головне? Чому ви так думаєте?

В моїй справі для мене головні ЛЮДИ. Люди – це моя команда перш за все, клієнти, підрядники, всі ті, хто якось доторкається до нашого бізнесу. Я радію, коли всі ці люди задоволені, адже без них бізнесу неможливо існувати.

3. Які чинники чи кроки зробили ваш бізнес успішним?

Це моя віддача в бізнесі та економічна освіта. Крім того, я багато ризикував, що є ключовою рисою підприємця, як на мене. Я завжди слухав свою команду, клієнтів, ринок. Важливо бути гнучким та швидким, тоді успіх буде поруч.

4. Дайте 3 поради тим, хто починає бізнес
  • Аналізуй перш ніж вкладати, скористайся порадою більш досвідчених.
  • Не поспішай заробити всі гроші відразу, покайфуй від процесу.
  • Виховай та кристалізуй в собі цінності, дисципліну, бачення, мету, ціль, перш ніж починати свій шлях, бо в іншому випадку це просто дорога в невідомість.   І головне, як на мене, роби це в стилі рок-н-рол

Leave a comment

User registration

You don't have permission to register

Reset Password