f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

В наших соцмережах багато корисного!

Image Alt

Юрій Пирч про свій шлях розвитку власного бізнесу

  /  4 питання до власника бізнесу   /  Юрій Пирч про свій шлях розвитку власного бізнесу

Юрій Пирч про свій шлях розвитку власного бізнесу

Юрій Пирч розповів свій шлях розвитку власного бізнесу та поділився цінними порадами.

Юрій Пирч – засновник компанії “К2-реклама інтернет-магазинів”, яка володіє статусом Google Partner.

За час діяльності з 2019 року компанія допомогла збільшити продажі 300+ підприємцям, налаштовуючи спеціалізовану рекламу для ecommerce проектів.  У 2020 та 2021 роках Юрій переміг у премії “Ecommerce.Кращі”.

Автор спеціалізованих курсів “Google-реклама для інтернет-магазинів” та “Facebook-реклама для інтернет-магазинів”, та куратор Академії К2, яка допомагає онлайн-продавцям розвиватися у галузі інтернет продаж. Навчання в Академії пройшли понад 700 підприємців.

1. Який був ваш найбільший страх під час запуску бізнесу?

Найбільш страшно було те, що буде велика плинність кадрів, так як бізнес з самого початку задумувався без офісу з повністю віддаленою роботою. Тому в першу чергу ще я розробив систему швидкого найму та навчання персоналу. Але всі, хто зараз працює в компанії (6 осіб) працюють вже більше двох років. А систему найму і навчання я використовую для планового розширення. Також боявся, що постійно потрібно буде працювати над пошуком нових клієнтів. Натомість, зараз понад 60% доходу компанії приносять ті, з ким ми вже працювали раніше.

2. Що для вас у вашій справі головне? Чому ви так думаєте?

Для мене у моїй справі найважливіше, щоб бізнес працював без мого втручання. Таким чином, я розумію, що правильно сформував команду, кожен спеціаліст на своєму місці професійно виконує свою роботу і любить те, що робить.

3. Які чинники чи кроки зробили ваш бізнес успішним?

Я вмію делегувати і дозволяю співробітникам помилятися. Переконання “краще мене ніхто не зробить” досить довго сиділо в моїй голові.

Але я розумів, що з професійною командою я швидше досягну успіху. Зараз в команді працюють експерти, які роблять роботу краще ніж я. І тепер я у певних моментах у них вчуся.

4. Дайте 3 поради тим, хто починає бізнес.
  • Не очікуйте швидких результатів. Робіть свою роботу якісно і вас почнуть рекомендувати. Для формування лояльної аудиторії та сарафанного радіо потрібні місяці та роки.
  • Вірте в себе, у свій продукт, у свою компанію та співробітників. Коли ви заряджені тим, що робите – це відчувається і у вас купують.
  • Делегуйте. Самі далеко не заїдете. Формуйте команду, вчіть їх, дозволяйте помилятися, аналізуйте помилки, робіть висновки і рухайтесь вперед.

Leave a comment

User registration

You don't have permission to register

Reset Password